Livrarea este asigurata de un serviciu de curierat rapid in cazul produselor fizice.

In cazul produselor fizice aflate in stoc, daca efectuati o comanda si o platiti pana la orele 16.00, termenul de livrare este intre 24 si 48 de ore lucratoare. In cazul platii prin depunere bancara, daca suma de plata se transfera la o alta banca decat ING BANK NV, virarea sumei platite in contul nostru poate dura pana la 48 de ore lucratoare, iar termenul de livrare curge din acest moment.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

Cat costa livrarea?

Costul standard de livrare este de 15 lei. In cazul in care coletul depaseste o anumita greutate sau anumite dimensiuni, sau adresa destinatarului nu se afla in reteaua curierului rapid folosit costul transportului se calculeaza in functie de aceste variabile si va aparea in cosul de cumparaturi inainte de efectuarea platii sub forma de cheltuieli de expeditie suplimentare.

Pot sa-mi aleg data la care sa-mi fie livrat coletul?

Da, atunci cand plasati o comanda pe www.karambit.ro, completati la observatii comanda faptul ca doriti livrarea intr-o anumita zi.

Ce se intampla daca nu sunt la domiciliu in ziua livrarii?

In cazul in care nu va aflati la domiciliu in ziua livrarii comenzii, un reprezentant al firmei de curierat rapid va va contacta si puteti stabili impreuna o data convenabila ambelor parti pentru livrarea coletului.