Cat costa livrarea?

Costul standard de livrare este de 15 lei. In cazul in care coletul depaseste o anumita greutate sau anumite dimensiuni, sau adresa destinatarului nu se afla in reteaua curierului rapid folosit costul transportului se calculeaza in functie de aceste variabile si va aparea in cosul de cumparaturi inainte de efectuarea platii sub forma de cheltuieli de expeditie suplimentare.

Pot sa-mi aleg data la care sa-mi fie livrat coletul?

Da, atunci cand plasati o comanda pe www.karambit.ro, completati la observatii comanda faptul ca doriti livrarea intr-o anumita zi.

Ce se intampla daca nu sunt la domiciliu in ziua livrarii?

In cazul in care nu va aflati la domiciliu in ziua livrarii comenzii, un reprezentant al firmei de curierat rapid va va contacta si puteti stabili impreuna o data convenabila ambelor parti pentru livrarea coletului.

Cum se face plata?

Exista trei modalitati prin care puteti efectua plata comenzilor:

  • Plata Ramburs
  • Plata cu cardul
  • Plata prin virament bancar

Plata se face in momentul primirii coletului, prin sistemul de ramburs la curier. Puteti de asemenea efectua plata prin virament bancar. In aceasta situatie livrarea se face dupa confirmarea platii.

Atentie! In momentul primirii coletului nu trebuie sa mai platiti in plus pe langa suma rambursului. Daca angajatul firmei de curierat va cere bani pentru transport va rugam sa ne contactati imediat!

Am confirmat plata, dar nu am primit niciun e-mail de la Karambit.ro.

Clientii sunt rugati sa verifice si folderul Spam/Junk, deoarece exista posibilitatea ca mesajul trimis sa fie mutat automat de filtrele de mail.

Am probleme cu efectuarea platii online cu cardul bancar.

Va rugam sa contactati procesatorul de plata EuroPayment Services s.r.l (EuPlatesc.ro) la tel: +40 377 100 535 – (08:00 – 20:00)

Pot comanda un produs care nu este pe stoc?

Clientul poate lansa o comanda pentru un produs care nu se afla in stoc, comanda acestuia fiind pusa in asteptare. In momentul reactualizarii stocului clientul va fi contactat de catre unul din angajatii firmei noastre.