Plasarea unei comenzi catre S.C. DRIZZLE NET SRL-D reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea „Cum comand”.

Informatiile furnizate catre S.C. DRIZZLE NET SRL-D. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor). Conform legilor in vigoare. S.C. DRIZZLE NET SRL-D nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Preturile sunt actualizate zilnic si nu includ TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea „Stoc epuizat”, Karambit.ro nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stocul Karambit.ro pentru maxim 3 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

O data cu completarea datelor pentru trimiterea unei comenzi, fiecare client va primi pe adresa de email furnizata un mesaj de confirmare abonare la newsletter. Daca abonarea nu este confirmata, nu se vor trimite mesaje nesolicitate catre acea adresa de email.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare sau discount-ul oferit de promotie.

Produsele comercializate prin intermediul Karambit.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Garantia pentru produsele cumparate de pe Karambit.ro este oferita de distribuitorul local al produsului cumparat.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa – banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 lei/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

S.C. DRIZZLE NET SRL-D isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

 

Drepturi de autor

Toate marcile, siglele, sloganurile prezentate pe site-ul Karambit.ro, incluzand numele jocurilor sau ale produselor aflate la vanzare, sunt marci inregistrate sau neinregistrate apartinand proprietarilor. Pe Karambit.ro, numele si siglele jocurilor sunt utilizate exclusiv pentru a identifica produsele aflate la vanzare.

Textele, in orice limba, care cuprind descrierea jocurilor, sunt realizate si sunt proprietatea Karambit.ro. Pentru orice intrebari legate de copyright, ne puteti contacta la adresa de e-mail

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al S.C. DRIZZLE NET SRL-D, se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. DRIZZLE NET SRL-D respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca Karambit.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email